Karppipannari

Kaikki ainekset kulhossa sekaisin ja taikina uunivuoalle, joka on voideltu.

Taikina hyvin löysää.

Ensin uuniin 220-225 asteeseen n. 20 minuutiksi ja sitten 160 asteeseen n.10 minuutiksi, kunnes pannarin pinta on ruskea.

Tarjoillaan marjojen kanssa! :)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 524 grammaa

Heidiihh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 0.5g4kcal0g0g0.4g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g2.2g13kcal0.5g0.1g1.2g0g
Kananmuna kuoreton 6g8.6kcal0.8g0g0.6g0g
Kuohukerma,valio,2dl5.5g19kcal0.1g0.2g1.9g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana29g89kcal2.8g0.6g8.2g0g
Valittu annoskoko14g44kcal1.4g0.3g4.1g0g
Annoskoko puolitettuna7g22kcal0.7g0.2g2.1g0g
Arvot/100g100g311kcal9.8g2.1g28.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=112903