Kaalikeitto

Suikaloi kaali ja sipuli ja laita kiehumaan liha- ja kasvisliemikuutioin maustettuun veteen.

Paista jauheliha ja mausta esim.

grillausmausteella halutessasi.

Anna kaalin kiehua miedolla lämmöllä tunnin verran ja lisää sitten jauheliha ja kasvissuikaleet joukkoon.

Lisää halutessasi suolaa/soijaa sekä siirappia mausteeksi.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 524 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali2.7g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g1.5g1.9kcal0.2g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Kasvissuikaleet, pakaste, Kesäpöytä1.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 8.2g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g0g0.3kcal0g0g0g0g
Siirappi 0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana29g8kcal0.4g0.6g0.2g0.2g
Valittu annoskoko14g4kcal0.2g0.3g0.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g2kcal0.1g0.2g0.1g0.1g
Arvot/100g100g29kcal1.4g2.1g0.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113391