Makaroonilaatikko, koskenlaskija

Ruskista sipuli ja jauheliha, mausta jauhelihamausteella.

Keitä makarooni kypsäksi.

Sekoita vuokaan.

Lisää joukkoon koskenlaskija juusto paloja.

Kaada päälle munamaito.

Lisää tarvittaessa suolaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Minihiiri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 2g4.3kcal0.3g0g0.3g0g
Makarooni kypsä (Myllyn paras), annos 150g4.4g6.4kcal0.2g1.3g0g0.1g
Maito, Kevyt6.1g2.8kcal0.2g0.3g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 0.4g0.6kcal0.1g0g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g1g2.7kcal0.2g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana29g34kcal2g3.2g1.2g0.2g
Valittu annoskoko14g17kcal1g1.6g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g9kcal0.5g0.8g0.3g0.1g
Arvot/100g100g117kcal6.9g11.1g4.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=251040