Karjalanpaisti

Kuutio lihat.

Kuori ja paloittele sipulit ja porkkanat.

Kiehauta vesi.

Laita ainekset pataan.

Mausta suolalla (2 tl) ja maustepippurilla (10 kpl).

Hauduta uunissa 175 asteessa noin 2 h.

Nauti keitettyjen perunoiden ja puolukkasurvoksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi3.9g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 3.3g4.1kcal0.7g0g0.1g0g
Naudan paahtopaisti3.3g3.6kcal0.7g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana29g18kcal2.8g0.4g0.4g0g
Valittu annoskoko15g9kcal1.4g0.2g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna7g4kcal0.7g0.1g0.1g0g
Arvot/100g100g61kcal9.7g1.4g1.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=77355