Kasvislasagne zone

Kuullota öljyssä sipuli, valkosipuli, paprika- ja chilijauhe.

Lisää raastetut porkkanat, sekoita.

Lisää tomaattimurska ja -pyree, vesi, soijarouhe ja kuivatut yrtit.

Kiehauta, madalla lämpöä ja anna hautua puolisen tuntia.

Mausta soijakastikkeella.

Soijarouhekastikkeen hautuessa tee valkokastike maidosta, maizenasta ja tuorejuustosta.

Laita uunivuokaan kerroksittain kastikkeita ja lasagnettea.

Ripottele päälle raastettu kadett-juusto.

Paista uunissa, 200 astetta, keskitasolla noin 40 minuuttia tai kunnes juusto on sulanut ja saanut vähän väriä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 459 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijarouhe, tumma, 30g0.8g2.5kcal0.4g0.2g0g0g
Sipuli 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.2g2.1kcal0g0g0.2g0g
Paprikajauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Chili mausteseos, Old El Paso0g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 1.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g2.9g1kcal0g0.2g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Soijakastike 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 3.9g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0g0kcal0g0g0g0g
Lasagnette, täysjyväpasta (Knorr), annos 185g0.8g2.5kcal0.1g0.5g0g0.1g
Viola tuorejuusto, paahdettu chili (Valio), annos 200g0.4g0.7kcal0g0g0.1g0g
Kadett 10% (Arla), annos 40g0.4g0.9kcal0.1g0g0g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 2g0.5kcal0.1g0.1g0g0g
Maizena maissitärkkelys0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana29g23kcal1.4g2.2g0.6g0.2g
Valittu annoskoko14g12kcal0.7g1.1g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g6kcal0.4g0.6g0.2g0.1g
Arvot/100g100g80kcal4.9g7.7g2.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=208134