Karppaajan carbonara

Suikaloi kesäkurpitsat 'spagetiksi' juustohöylällä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1470 grammaa

Hemmula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 4.9g0.9kcal0g0.1g0g0g
Herkkusieni 2.7g0.4kcal0.1g0g0g0g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus1.4g4.8kcal0.2g0g0.4g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.3g2.5kcal0g0g0.3g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 3.5g12kcal0.1g0.1g1.2g0g
Basilika, tuore0g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 1.1g1.5kcal0.1g0g0.1g0g
Parmesaanijuusto, formaggio da pasta0.4g1.8kcal0.2g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana29g47kcal1.4g0.4g4.2g0g
Valittu annoskoko14g24kcal0.7g0.2g2.1g0g
Annoskoko puolitettuna7g12kcal0.4g0.1g1.1g0g
Arvot/100g100g164kcal4.9g1.4g14.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264651