Punajuuririsotto 10/2014

1. Raasta sipuli ja kuoritut punajuuret.

2. Kiehauta vesi ja liemikuutio ja pidä lämpimänä.

3. Kuumenna rasva kattilassa ja kuullota siinä riisi, sipuli ja punajuuriraaste noin 5 min.
4. Lisää1 dl kasvislientä ja kerma.

5. Kun neste on imeytynyt riisiin, lisää kasvislientä ja mehua pienissä erissä välillä sekoittaen, kunnes risotto on kosteaa ja mehevää.

6. Mausta pippurilla ja etikalla.

7. Viimeistele aurajuustolla ja basilikalla maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Punajuuri 2.3g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 2.7g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 1 kpl = 10 g (Knorr), annos 10g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Becel juokseva kasviöljyvalmiste0.2g1.7kcal0g0g0.2g0g
Risottoriisi (Pirkka)1.6g5.2kcal0.1g1.2g0g0g
Omenatäysmehu 100% (Pirkka)0.8g0.4kcal0g0.1g0g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)0.2g0kcal0g0g0g0g
Flora ruoka kevyt & paksu3.9g2.3kcal0g0.2g0.2g0g
Aurajuusto1g3.3kcal0.2g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana29g29kcal0.6g3.6g1.4g0.2g
Valittu annoskoko14g14kcal0.3g1.8g0.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g7kcal0.2g0.9g0.4g0.1g
Arvot/100g100g100kcal2.1g12.5g4.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=444123