Raparperivaahto

Kiehauta raparperit, sokeri, vesi ja kardemumma, kaneli, vaniljasokeri pehmeäksi soseeksi.

Jäähdytä.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Lisää kermavaahtoon jäähtynyt raparperisose.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Kelkiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 5.2g1.8kcal0g0.3g0g0.1g
Sokeri 2.2g9kcal0g2.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1.3g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kaneli, jauhettu, annos 2g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl5.2g18kcal0.1g0.2g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana29g60kcal0.2g6g3.6g0.2g
Valittu annoskoko14g30kcal0.1g3g1.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g15kcal0.1g1.5g0.9g0.1g
Arvot/100g100g208kcal0.7g21g12.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110891