Mehevä rahkatäytteinen uunilohi

1. Pyyhi filee kuivaksi talouspaperilla.

Poista ruodot.

Viillä fileeseen pyrstöstä alkaen parin sentin välein taaksepäin kulkevia vinoja taskuja, jotka ulottuvat nahkaan asti.

Voitele filee ja taskut sitruunanmehulla sekä mausta suolalla.

2. Sulata ja valuta katkaravut.

Kuutioi tomaatti.

Sekoita keskenään katkaravut, tomaatit, rahka, tilli ja pippuri.

3. Nosta filee pellille leivinpaperin päälle.

Jaa täyte tasaisesti taskuihin.

Kypsennä kalaa uunissa 200 asteessa noin 25 minuuttia, kalan paksuudesta riippuen.

Tarjoa perunasoseen, salaatin ja sitruunalohkojen kanssa.

Resepti: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Elsax
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 8.9g17kcal1.7g0g1.2g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Katkarapu pienet (pirkka)1.6g1.1kcal0.2g0g0g0g
Tomaatti 1.1g0.3kcal0g0g0g0g
Maustettu rahka yrtit (Valio), annos 200g1.8g2.1kcal0.1g0.1g0.1g0g
Tilli, tuore 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana29g42kcal4g0.2g2.6g0g
Valittu annoskoko14g21kcal2g0.1g1.3g0g
Annoskoko puolitettuna7g11kcal1g0.1g0.7g0g
Arvot/100g100g148kcal14g0.7g9.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=279641