Suklaamousse karpisti

Vatkaa 2 kpl valkuaisia vaahdoksi.

Sulata voi ja suklaa kattilassa.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Lisää suklaasulan joukkoon 2 kpl keltuaisia ja jäähdytä.

Vatkaa kerman sekaan tuorejuusto, jäähtynyt suklaaseos sekä valkuaisvaahto.

Makeutusta maun mukaan, Steviaa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 115 grammaa

Kapeneva75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl5g17kcal0.1g0.2g1.8g0g
Premium 86% suklaa (Marabou), annos 10g2.5g15kcal0.2g0.5g1.4g0.3g
Kananmuna kuorineen punnittu 3g3.8kcal0.3g0g0.3g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour maustamaton2.5g7.5kcal0.1g0.1g0.8g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Voi 1.3g9kcal0g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana29g106kcal1.4g1.8g10.6g0.6g
Valittu annoskoko14g53kcal0.7g0.9g5.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna7g27kcal0.4g0.5g2.7g0.2g
Arvot/100g100g368kcal4.9g6.3g36.8g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=336943