Tonnikalapihvi

4 purkkia tonnikalaa öljyssä
4 kananmunaa
1 iso sipuli
1 dl korppujauhoja
2 dl ruokakermaa (7 %)
4 rkl tilliä silputtuna
sitruunapippuria
suolaa

Kuullota sipulit pannulla.

Muserra tonnikalat kulhon pohjalle ja lisää loput ainekset mukaanlukien sipulit.

Sekoita tasaiseksi ja paista pihveinä tai pullina pannulla.

Voit myös paistaa uunissa!

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Krisseee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 6g11kcal1.6g0g0.5g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)2.6g2.2kcal0g0.1g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Korppujauho 0.6g2.4kcal0.1g0.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 2.8g4.1kcal0.4g0g0.3g0g
Tilli, tuore 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana29g41kcal4.2g1.4g2g0g
Valittu annoskoko14g21kcal2.1g0.7g1g0g
Annoskoko puolitettuna7g10kcal1.1g0.4g0.5g0g
Arvot/100g100g144kcal14.7g4.9g7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=341992