Kanakaura

Keitä kaura ja kvinoa.

Wokkaa kana.

Kun kana on melkein valmis lisää oliivit ja pavut.

Lisää kaura-kvinoa wokkiin.

Pippuria, suolaa ja yrttejä.

Kauran ja kvinoan paino kypsänä kun tein edellisen päivän tähteistä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Sartza75

Sartza75 sanoi...

Tosi täyttävää.

perjantai 01.03.2013 klo 19:06

AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria broilerin fileesuikale naturell3.9g4.3kcal0.9g0g0.1g0g
Kauraryynit (Puuppolan aitokaura), annos 100g3.1g11kcal0.4g1.8g0.2g0.3g
Luomu suuret valkoiset pavut arvot valutetuille pavuille (Gogreen), annos 230g3.6g6.2kcal0.4g0.8g0.1g0.5g
Oliivi vihreä paprikapasta täytteellä (Figaro)2.2g3.8kcal0g0.1g0.4g0.1g
Kvinoa, keitetty (-), annos 100g1.6g1.9kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana29g55kcal3.6g6g1.6g1.8g
Valittu annoskoko14g27kcal1.8g3g0.8g0.9g
Annoskoko puolitettuna7g14kcal0.9g1.5g0.4g0.5g
Arvot/100g100g190kcal12.5g20.8g5.6g6.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=343023