Kasvisgratiini

Kiehauta kukkakaali ja parsakaali, kaada ne voideltuun uunivuokaan.

Viipaloi kesäkurpitsa (juustohöylällä helppoa) ja paista pannulla voissa, mausta maun mukaan.

Lisää kesäkurpitsa sekä juustoraaste uunivuokaan ja kaada kerma päälle.

Uuniin 200 astetta, noin puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Norimi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste (Pirkka), annos 250g3.9g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Parsakaali pakaste Rainbow3.9g0.8kcal0.1g0.1g0g0.1g
Kesäkurpitsa1.6g0.3kcal0g0g0g0g
Juusto, Valio arkijuusto1.1g3.6kcal0.3g0g0.3g0g
Crea ruokakerma pippurijuusto (Valio), annos 100g3.1g3.8kcal0.1g0.2g0.3g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g0.8g2.2kcal0.1g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana29g23kcal1.4g0.8g1.6g0.2g
Valittu annoskoko14g12kcal0.7g0.4g0.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g6kcal0.4g0.2g0.4g0.1g
Arvot/100g100g80kcal4.9g2.8g5.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=438207