Mausteveikon Jauhelihapaistos

Paista jauheliha, sipuli ja kaali pannulla.

Lisää pippuri, suola ja jauhelihamauste.

Sekoita vesi, kananmuna, ketsuppi ja chilikastike keskenään, ja kaada pannulle tasaisesti.

Paista miedolla lämmöllä kunnes vesi on haihtunut.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Yargniathus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka naudan jauheliha 400g6.3g14kcal1.2g0g1.1g0g
Keräkaali, 100g2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Sipuli 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Pirkka mexican ketsuppi0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2.3g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu2.1g2.7kcal0.2g0g0.2g0g
Tulinen chilikastike (Spice up!), annos 200g0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0g0kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 0.1g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana29g36kcal2.8g0.4g2.6g0g
Valittu annoskoko14g18kcal1.4g0.2g1.3g0g
Annoskoko puolitettuna7g9kcal0.7g0.1g0.7g0g
Arvot/100g100g127kcal9.8g1.4g9.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135462