Kinkkukiusaus kalkkunasta

Lado vuokaan ainekset kerroksittain: peruna, kalkkunasuikaleet ja vihannekset, ja peruna.

Mausta suolalla, pippurilla ja valkoswipulijauheella, halutessasi käytä myös chilimaustetta.

Kaada ruokakermat päälle ja laituuniin 200 astetta n. tunti, enemmänkin, niin että perunat pehmenevät mössöksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Blondilumikk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 7g5kcal0.1g1g0g0.1g
Kalkkunanfileesuikale, snellman 300g4.2g4.6kcal1g0g0g0g
Flora ruoka 15% vähälaktoosinen, 250ml1.8g2.6kcal0g0g0.3g0g
Kasvirasvasekoite 7% (Pirkka), annos 200g1.4g1.2kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana29g27kcal2.2g2.2g0.8g0.2g
Valittu annoskoko14g13kcal1.1g1.1g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g7kcal0.6g0.6g0.2g0.1g
Arvot/100g100g93kcal7.6g7.6g2.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197046