Perukan gluteeniton pannari

Sekoita aineet ja kaada uunipellille ja uuniin 225° 30min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 7.8g4.9kcal0.2g0.4g0.3g0g
Kananmuna 50g(kpl)3.1g3.9kcal0.3g0g0.3g0g
Rypsiöljy 0.4g3.1kcal0g0g0.4g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g2.8g10kcal0.1g2.3g0g0.1g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana29g45kcal1.2g5.6g2g0.2g
Valittu annoskoko14g22kcal0.6g2.8g1g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g11kcal0.3g1.4g0.5g0.1g
Arvot/100g100g156kcal4.2g19.4g6.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=121300