Raparperi hilloke

Pilko raparperit.

Lisää kattilaan raparperi, vesi ja sokeri.

Keitä hiljaisella lämmöllä kunnes sokeri sulaa ja raparperit pehmenevät.

Käytä vanilja jogurtin tai maustamattoman jogurtin tai rahkan lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 11g3.7kcal0.1g0.6g0g0.2g
Sokeri2.9g12kcal0g2.9g0g0g
Vesi0.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana29g31kcal0.2g7g0g0.4g
Valittu annoskoko14g16kcal0.1g3.5g0g0.2g
Annoskoko puolitettuna7g8kcal0.1g1.8g0g0.1g
Arvot/100g100g108kcal0.7g24.3g0g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=183878