Proteiinipatukat (karppi)

Lämmitä maapähkinävoita hetki mikrossa.

Sekoita kuiva-aineet ensin keskenään ja sitten maapähkinävoin joukkoon.

Lisää vettä vain sen verran että massa pysyy kasassa, ja puristele massasta nyrkissä tiiviitä patukoita.

Säilytä jääkaapissa ilmatiiviissä astiassa.

Halutessasi voit lisätä patukoihin myös ruokalusikallisen pehmitettyä voita, se antaa patukoihin oman arominsa.

Käytä tällöin hieman enemmän proteiinijauhetta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Benja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maapähkinävoi, Perdonna, sokeroimaton5.5g36kcal1.4g0.6g3.2g0.1g
Canderel makeutusjauhe0.3g1kcal0g0.3g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0.7g2.4kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Kookoshiutale 1g6.3kcal0.1g0.1g0.6g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 1.6g0kcal0g0g0g0g
Heraproteiini (Fast Hera80)5.5g23kcal4.1g0.3g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana29g138kcal11.4g2.8g9g1g
Valittu annoskoko15g69kcal5.7g1.4g4.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna7g35kcal2.9g0.7g2.3g0.3g
Arvot/100g100g473kcal39g9.6g30.8g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=227892