Perunamunakas

Laita voi pannulle sulamaan.

Viipaloi valmiiksi keitetyt perunat ja paista niitä hetki pannulla.

Mausta suolalla, pippurilla yrteillä.

Laske lämpö kakkoselle.

Sekoita munat kulhossa ja kaada perunoiden päälle.

Paista kunnes muna on kokonaan hyytynyt.

Lisää juustoraaste päälle ja taita munakas kaksinkerroin.

Tarjoile!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 5.5g3kcal0.1g0.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 6.4g9kcal0.8g0g0.7g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g2g7kcal0.5g0g0.5g0g
Voi 0.6g4.3kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana29g47kcal2.8g1.4g3.4g0g
Valittu annoskoko15g24kcal1.4g0.7g1.7g0g
Annoskoko puolitettuna7g12kcal0.7g0.4g0.9g0g
Arvot/100g100g162kcal9.7g4.8g11.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=182023