Mustikka-valkosuklaamuffinsit

Sulata rasva, anna jäähtyä.

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Yhdistä vehnäjauhoihin leivinjauho ja vaniljasokeri.

Rouhi valkosuklaa hienoksi muruksi.

Lisää taikinaan n. 3:ssa erässä vuorotellen rasvaa, sihdaten jauhoja, ja flora vanillaa.

Sekoita lusikalla kevyesti käännellen sekaisin.

Kääntele sekaan valkosuklaamurut ja sen jälkeen erittäin varovasti n.3/4 mustikoista, käännä kerran tai kaksi lusikalla taikinaa sekaisin.

Lusikoi taikina muffinssivuokiin.

Ripottele pinnalle mustikoita.

Paista 200C, n.15-20min

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 77 grammaa

Liza81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 2.6g3.7kcal0.3g0g0.3g0g
Sokeri 1.3g5.4kcal0g1.3g0g0g
Becel juokseva kasviöljyvalmiste1.6g12kcal0g0g1.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4.1g14kcal0.4g2.8g0g0.1g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Flora Vanilla 12%1.6g3kcal0.1g0.2g0.2g0g
Valkosuklaa panda, levy 130g1.3g7kcal0.1g0.7g0.4g0g
Mustikka metsä- 1.9g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana29g92kcal1.8g10.6g4.4g0.4g
Valittu annoskoko15g46kcal0.9g5.3g2.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna7g23kcal0.5g2.7g1.1g0.1g
Arvot/100g100g313kcal6.1g36.1g15g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=288197