Kaalilaatikkoa ala niinna

Pilko kaali.

Ota keitinliemestä 250g talteen.

Paista ja mausta jauheliha.

Sotke yhteen.

Vesi niskaan ja uuniin....

(laitoin lisäksi pekoniliemijauhetta ja sipulirouhetta ripsauksen...)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Punkero77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g4.9g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Jauheliha, sika-nauta 3.9g8.7kcal0.7g0g0.7g0g
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g0.5g1.7kcal0g0.4g0g0g
Vesi4.9g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe, 1 rkl, vähäsuol., tumma, Saarioinen0.2g0.4kcal0.1g0g0g0g
Paprikajauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana29g24kcal1.8g1.2g1.4g0.2g
Valittu annoskoko14g12kcal0.9g0.6g0.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g6kcal0.5g0.3g0.4g0.1g
Arvot/100g100g84kcal6.3g4.2g4.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=355135