Bataatti-soija-jauhelihalaatikko

Kiehauta 2,5dl vettä ja imeytä soijarouhe veteen.

Paista jauheliha ja hienonnettu sipuli öljyssä pannulla, lisää imeytettysoijarouhe sekaan ja mausta.

Kuori bataatit ja leikkaa pienehköiksi suikaleiksi.

Laita tilavaan, laakeaan uunivuokaan jauheliha-soija-sipuliseos, bataattisuikaleet, juustoraaste (säästä vähän raastetta pinnalle)
ja raejuusto.

Sekoita, että ainekset ovat tasaisesti.

Vatkaa munat ja maito keskenään, mausta suolalla ja pippurilla.

Kaada munamaito vuokaan.

Ripottele loppu juustoraaste pinnalle.

Kypsennä 200 asteessa ensin 30 min Painele ruokaa lastalla, ettei pinta kuivu, paista vielä 20 - 30 min.
Uunista otettua anna vetäytyä hetki

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Elemerger
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 6.2g5.1kcal0.1g1.1g0g0.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1.6g2.6kcal0.3g0g0.2g0g
Soijarouhe, tumma, 30g1g3.2kcal0.5g0.3g0g0.1g
Purjosipuli 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli, paistettu 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki0.6g0.5kcal0.1g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g0.4g1kcal0.1g0g0.1g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen2.7g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 1.3g1.8kcal0.2g0g0.1g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0g0.1kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana29g31kcal2.8g3g0.8g0.6g
Valittu annoskoko14g16kcal1.4g1.5g0.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna7g8kcal0.7g0.8g0.2g0.2g
Arvot/100g100g108kcal9.7g10.4g2.8g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=334331