Tulinen katkarapukasari

Lisäksi ½tl jeeraa

silppia sipulit ja inkivääri, kuullota öljyssä; lisää tomaattimurska ja mausteet.

Lopuksi lisää katkaravut sekä silputtu korianteri.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Tytzi78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.7g5.8kcal0g0g0.7g0g
Currytahna punainen (Pirkka)0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 5.9g1.7kcal0g0.3g0g0.1g
Vesi0.2g0kcal0g0g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 0.2g0.6kcal0g0g0.1g0g
Korianteri, tuore, annos 20g0.2g0kcal0g0g0g0g
Katkarapu 5.9g4kcal0.8g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana29g26kcal1.6g0.8g1.8g0.2g
Valittu annoskoko15g13kcal0.8g0.4g0.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g7kcal0.4g0.2g0.5g0.1g
Arvot/100g100g88kcal5.4g2.7g6.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=104228