Mustikkavispipuuro

Kiehauta vesi ja mustikat sekä sokeri.

Lisää kiehuvaan veteen mannasuurimot ja keitä koko ajan sekoittaen 2-5 minuuttia.

Lisää suola ja anna hautua 3 minuuttia.

Laita kattila kylmään vesihauteeseen ja vatkaa jäähtynyttä puuroa muutama minuutti, kunnes puuro on kuohkeaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Dust
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 8.8g0kcal0g0g0g0g
Pakastemustikka (Crop´s), annos 100g3.5g1.4kcal0g0.3g0g0.1g
Sokeri 0.4g1.5kcal0g0.4g0g0g
Speltti mannasuurimo (Sunspelt), annos 100g1.8g6.7kcal0.3g1.3g0.1g0.1g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana29g19kcal0.6g4g0.2g0.4g
Valittu annoskoko15g10kcal0.3g2g0.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna7g5kcal0.2g1g0.1g0.1g
Arvot/100g100g66kcal2.1g13.8g0.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=221970