KANA-KASVISSOSEKEITTO

Piklo lanttu, porkkanat ja perunat.

Laita ne kiehumaan lihaliemikuution kanssa.

Keitä n. 10 min. lisää sen jälkeen kukkakaali ja keitä vielä n. 10 min. Lisää sipulit ja keitä kunnes kaikki ovat pehmeitä.

Kaada ylimääräinen keitinvesi erilliseen astiaan.

Lisää koskenlaskija ja ruokakerma ja soseuta sauvasekottimella.

Keitinvedellä voi keittoa vielä jatkaa, mikäli ei ole vielä tarpeeksi juoksevaa.

Lopuksi lisää paistetut broilersuikaleet.

Tarjoile raejuuston kera :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Carppa78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 2g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Lanttu 2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kukkakaali 2g0.5kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0g0.1kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g2g1.2kcal0g0.3g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl1.4g1.2kcal0g0.1g0.1g0g
Pippurimarinoitu broilerin fileesuikale (Rainbow), annos 300g2.4g2.6kcal0.4g0g0.1g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g1g2.6kcal0.2g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana29g20kcal1.2g1.2g0.8g0.2g
Valittu annoskoko14g10kcal0.6g0.6g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g5kcal0.3g0.3g0.2g0.1g
Arvot/100g100g69kcal4.2g4.2g2.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=275146