Taatelikakku

TAATELIKAKKU

1 pkt taatelia
3 dl vettä
3 dl sok.

200 g voita
2 munaa

1 tl soodaa
1 tl leivinj.

3 dl vehnäj.

1 tl vaniljasok.

Taatelit, vesi ja sokeri keitetään pehmeiksi, lisätään voi lämpimään seokseen.

Lisätään munat yksitellen vatkaten.

Lisätään vehnäjauhot joihin on sekoitettu sooda, leivinjauhe ja vaniljasokeri.

175°C, 40 - 50 min ??

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 3.7g0kcal0g0g0g0g
Taateli, kivetön, kuivattu, 250 g3.1g8.9kcal0.1g2.1g0g0.3g
Sokeri 3.7g15kcal0g3.7g0g0g
Voi 2.5g18kcal0g0g2g0g
Kananmuna 50g(kpl)1.4g1.7kcal0.2g0g0.1g0g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana29g88kcal0.6g11.6g4.2g0.6g
Valittu annoskoko15g44kcal0.3g5.8g2.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna7g22kcal0.2g2.9g1.1g0.2g
Arvot/100g100g303kcal2.1g40g14.5g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=131161