Lämmin tonnikala-ruisleipä

Voitele puolikas ruisreikäleivästä ketsupilla.

Halutessasi leikkaa valmiiksi annospaloiksi 4/8 osaan.

Lado päälle tonnikala, tomaatit, katkaravut, kapris ja juustoraaste.

Mausta musta tai sitruunapippurilla.

Aseta uunipellille ja paista 200 noin 20min kunnes juustoraaste on sulanut ja hieman ruskistunut.

Tarjoa salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisleipäpalat runsaskuituinen, laktoositon (Rainbow), annos 25g4.7g11kcal0.4g2.2g0.1g0.6g
Ketsuppi 1.3g1.1kcal0g0.2g0g0g
Tonnikala paloina öljyssä (Rainbow)3.4g6.2kcal0.8g0g0.3g0g
Rainbow kermajuusto (Rainbow), annos 10g1.6g6.1kcal0.4g0g0.5g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Katkarapu 3.1g2.1kcal0.5g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana29g54kcal4.2g4.8g1.8g1.2g
Valittu annoskoko15g27kcal2.1g2.4g0.9g0.6g
Annoskoko puolitettuna7g14kcal1.1g1.2g0.5g0.3g
Arvot/100g100g187kcal14.5g16.6g6.2g4.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=267424