Vohvelit (vähärasvainen, vichy, kermavaahto, hillo)

Nesteet ja kananmunat sekaisin, sen jälkeen jauhot siivilän läpi samalla sekoittaen.

Sokeri menee puoliksi taikinaan ja puoliksi kermavaahtoon.

Vaahto kannattaa vatkata ennenkuin alkaa paistaa vohveleita ja pistää paiston ajaksi jääkaappiin.

Vaahto ja hillo on mitoitettu silleen että molempia saa laittaa suht reilun kasan joka vohvelin päälle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Hemuli123
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1.4g2kcal0.2g0g0.1g0g
Vichy vesi (Novelle), annos 100g3.1g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.9g10kcal0.3g2g0g0.1g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Vispikerma Flora 20%1.5g3.3kcal0g0.1g0.3g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 1.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Sokeri 0.3g1kcal0g0.3g0g0g
Sokeri 0.4g1.5kcal0g0.4g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.4g2.7kcal0g0g0.3g0g
Mansikkahillo 3.1g7.1kcal0g1.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana29g57kcal1g9.2g1.4g0.2g
Valittu annoskoko15g28kcal0.5g4.6g0.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g14kcal0.3g2.3g0.4g0.1g
Arvot/100g100g194kcal3.4g31.5g4.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=342262