Murutaikinapiirakka mansikoilla ja valkosuklaalla

100 g voita
0,5 dl sokeria
2 dl kaurahiutaleita
1,5 dl vehnäjauhoja
1 l mansikoita
100 g valkosuklaata

Sekoita sokeri, kauraryynit ja jauhot.

Hienonna voi seokseen = murutaikina.

Laita mansikat piirakkavuoan pohjalle ja levitä taikina tasaisesti mansikoiden päälle.

Paista 225 aseteessa 20 min.
Raasta suklaa piirakan päälle, heti kun piirakka otetaan uunista.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Kresan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 1.6g11kcal0g0g1.3g0g
Sokeri 0.7g2.7kcal0g0.7g0g0g
Kaurahiutale 1.3g4.7kcal0.2g0.7g0.1g0.1g
Vehnäjauho, sunnuntai1.5g5.4kcal0.2g1.1g0g0g
Mansikka, Tuore7.9g3.4kcal0g0.7g0g0.1g
Valkosuklaa panda, levy 130g1.6g8.8kcal0.1g0.9g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana29g73kcal1g8.2g3.8g0.4g
Valittu annoskoko15g36kcal0.5g4.1g1.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna7g18kcal0.3g2.1g1g0.1g
Arvot/100g100g249kcal3.4g28.1g13g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=346569