Oopperavoileivät Outin tapaan

Turvota korppujauho ja vesi kulhossa.

Ruskista pilkotut sipulit.

Lisää jauheliha.

Mausta valkosipulilla, suolalla ja valkopippurilla.

Sekoita hyvin.

Levitä taikina 9:lle paahtoleipäviipaleelle.

Kuumenna paistinpannu ja lisää oljy.

Paista leivät molemmin puolin kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Singoalla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Korppujauho (Pirkka)1.4g5kcal0.2g1g0g0.1g
Vesi2.1g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 5.6g7.7kcal1g0g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)1.7g0.4kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.6g5.6kcal0g0g0.6g0g
Iso vehnäpaahto (Vaasan), annos 25g3.1g8.4kcal0.3g1.4g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana29g54kcal3g5g2.2g0.4g
Valittu annoskoko15g27kcal1.5g2.5g1.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna7g14kcal0.8g1.3g0.6g0.1g
Arvot/100g100g186kcal10.3g17.1g7.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=367657