Karppilätyt

Sekoitetaan ainekset listan mukaisessa järjestyksessä.

Paistetaan keskilämmöllä rasvan/öljyn kera pienehköjä lättysiä.

Paistamisen ja etenkin kääntämisen kanssa kannattaa olla varovainen, koska lätyt ovat normilättyjä hauraampia.

Makeuden lisäämiseksi voi lisätä joukkoon sokerin sijaan vhh makeutusainetta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Schlorbian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 3.5g0kcal0g0g0g0g
Fast Hera 801.1g4.3kcal0.8g0.1g0.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu7.1g8.9kcal0.8g0g0.6g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1.8g5.9kcal0g0.1g0.6g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g0.2g0kcal0g0g0g0.2g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Voi 0.7g5.4kcal0g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana29g49kcal3.2g0.4g3.8g0.4g
Valittu annoskoko15g25kcal1.6g0.2g1.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna7g12kcal0.8g0.1g1g0.1g
Arvot/100g100g169kcal11g1.4g13.1g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=92107