Yllärimuffinit

Kananmuna ja sokeri vatkataan vaahdoksi.

Lisätään puuhaarukalla sekoittaen sulatettu
voi, vesi (tai maito) sekä kuivat aineet.

Annostellaan muffinivuokiin niin, että taikinan keskelle tulee yksi konvehti kunkin muffinin sisälle ja vielä taikinaa päälle.

Paistetaan 175C 13-18min

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Kirsikka811
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 2.3g3.2kcal0.3g0g0.2g0g
Sokeri 3.1g13kcal0g3.1g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.5g3.8kcal0g0g0.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 1g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta4g15kcal0.5g2.8g0.1g0.1g
Kookoshiutale 0.4g2.4kcal0g0g0.2g0.1g
Hasselpähkinä 0.7g4.3kcal0.1g0g0.4g0.1g
Enkeli konvehti(minttu&toffee) (Panda)2g9kcal0.1g1.2g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana29g103kcal2g14.8g3.6g0.6g
Valittu annoskoko15g51kcal1g7.4g1.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna7g26kcal0.5g3.7g0.9g0.2g
Arvot/100g100g355kcal6.9g51g12.4g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=94316