Mussumurkina

Ruskista pekoni kuumassa pannussa, lisää jauheliha ja sipulisilppu, paista kypsäksi.

Mausta suolalla, paprikajauheella ja mustapippurilla.

Sekoita joukkoon tomaattipyree, vesi, valkosipulinkynnet, sinappi ja liha-, tai kasvisfondi.

Anna hautua noin kymmenen minuuttia.

Lisää herneet ja ananaspalat liemineen.

Kuumenna.

Tarjoa riisin tai keitettyjen perunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1485 grammaa

Inlumino
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nauta-sikajauheliha (Pirkka), annos 400g3.9g10kcal0.7g0g0.8g0g
Tomaattipyree, Pirkka1.4g1.1kcal0g0.3g0g0g
Herne-maissi-paprika (Rainbow), annos 100g1.1g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Pekoni(lidl) (Malux), annos 70g2.7g8.5kcal0.4g0g0.8g0g
Lihanuudeli 65g (Pirkka), annos 65g1.3g2.4kcal0.1g0.3g0.1g0g
Arki gouda (Valio), annos 10g0.9g3.4kcal0.2g0g0.3g0g
Ananaspalat, oma mehu (Delmonte), annos 227g2.2g1.5kcal0g0.3g0g0g
Pirkka Sipulikuutiot 200g/pussi1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana29g57kcal3g2g4g0g
Valittu annoskoko15g28kcal1.5g1g2g0g
Annoskoko puolitettuna7g14kcal0.8g0.5g1g0g
Arvot/100g100g195kcal10.3g6.9g13.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=437667