Mutakakku karppina

Sulatetaan suklaa ja oivariini, lisätään mantelijauho ja keltuaiset.

Sekoitetaan valkuaisvaahtoon ja paistetaan irtopohjallisessa voidellussa ja mantelijauholla päällystetyssä vuoassa 10 minuuttia.

Annetaan jäähtyä.

Kuulema parempaa seuraavana päivänä :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Katrinha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fazer Exclusive thin dark suklaa 70%, 80g levy4.7g25kcal0.4g1.5g2g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen1g7.1kcal0g0g0.8g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g2g12kcal0.4g0.1g1.1g0g
Kananmuna kuoreton 6.9g10kcal0.9g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana29g107kcal3.4g3.2g9.2g0g
Valittu annoskoko15g54kcal1.7g1.6g4.6g0g
Annoskoko puolitettuna7g27kcal0.9g0.8g2.3g0g
Arvot/100g100g368kcal11.6g11g31.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=124478