Katan pizzakkeet

Pohja:
ruislese 1dl
rahka 100g
kananmuna
pellavansiemenrouhe (risetti) 1rkl
mausteita maun mukaan

sekoita ja laita pellille pari kökköä vähän tasotellen.

Lisää tasoiteltujen kakkusten päälle:

puolikas sipuli (paistettu soijassa)
parsakaalia 100g
tonnikalaa vedessä prk
oliiveja 50g
feta 3% 50g

-> Uuniin 225° 15-20 min

Helppo ja nopee.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Perunaliiter
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruislese 0.5g1.3kcal0.1g0.1g0g0.2g
Kananmuna kuoreton 1.3g1.8kcal0.2g0g0.1g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki2.3g1.3kcal0.2g0.1g0g0g
Tonnikala vedessä 3.5g3.7kcal0.8g0g0.1g0g
Sipuli 1.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g1.2g1.3kcal0.2g0g0g0g
Oliivi1.2g1.3kcal0g0.1g0.1g0.1g
Parsakaali brokkoli 2.3g0.8kcal0.1g0g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.4g3.2kcal0g0g0.4g0g
Pellavansiemenrouhe,Risetti0.2g1.2kcal0.1g0.1g0.1g0.1g
Soijakastike 0.5g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana29g33kcal3.4g1g1.6g1g
Valittu annoskoko15g17kcal1.7g0.5g0.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna7g8kcal0.9g0.3g0.4g0.3g
Arvot/100g100g114kcal11.6g3.4g5.5g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=125449