Anskun mustikkapiirakka

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää vaahtoon vehnäjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe.

Lopuksi taikinaan kiehuva vesi ja rasva.

Paistetaan 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Olleranip
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora culinesse1.6g12kcal0g0g1.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4.1g14kcal0.4g2.9g0g0.1g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 1.7g2.5kcal0.2g0g0.2g0g
Vesi1.6g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 2.7g11kcal0g2.7g0g0g
Mustikka metsä- 2.8g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana29g80kcal1.2g11.6g3g0.4g
Valittu annoskoko15g40kcal0.6g5.8g1.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna7g20kcal0.3g2.9g0.8g0.1g
Arvot/100g100g275kcal4.1g39.7g10.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=172644