Kuorrutetut suklaamuffinit

Vatkaa pehmeä voi ja sokeri vaahdoksi.

Vatkaa munat joukkoon.

Sekoita kuiva-aineet keskenään.

Lisää ne ja maito taikinaan.

Sekoita tasaiseksi varovasti.

Rouhi tumma suklaa veitsellä ja sekoita taikinaan.

Paista 200 asteessa noin 20 minuuttia.

Anna muffinien jäähtyä kunnolla.

Vatkaa sillä aikana sulatettu valkosuklaa ja tuorejuusto sekaisin.

Pursota jäähtyneiden muffinien päälle.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 1g7kcal0g0g0.8g0g
Sokeri1.1g4.5kcal0g1.1g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu0.8g0.9kcal0.1g0g0.1g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1g0.3kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.5g5.1kcal0.2g1g0g0.1g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton0.8g2.5kcal0.2g0.1g0.2g0g
Tumma suklaa leivontaan (Fazer), annos 250g3.2g17kcal0.1g1.7g1g0.4g
Valkoinen leivontasuklaa (Fazer), annos 5g2.6g15kcal0.2g1.5g0.9g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton2.6g4.1kcal0.2g0.1g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana29g112kcal2g11g6.6g1g
Valittu annoskoko15g56kcal1g5.5g3.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna7g28kcal0.5g2.8g1.7g0.3g
Arvot/100g100g380kcal6.8g37.4g22.4g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=202302