Neppiksen karppis jauhelihajuttu

Paista jauheliha, pekoni, voissa, lisää tomaatit kerma ja smetana, (mausteet) pellavansiemenrouhe ja chili (sipuli tai suoraan vuokaan).

lisää valmispaistos jäisten vihannesten päälle vuokaan, ripottele juustoraaste päälle.

Laita uuniin 225 asteeseen folion alle muhimaan, anna muhia 30-45 min ja ota pois folio, paista vielä kunnes juusto hyvännäköinen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Neponsson
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g0.2g1.3kcal0g0g0.1g0g
Kesäkurpitsa1.3g0.2kcal0g0g0g0g
Pouttu pekoni 140 g pakkaus (Pouttu), annos 140g1.2g3.3kcal0.2g0g0.3g0g
Kirsikkatomaatti, ulkomainen (La palma), annos 100g1g0.2kcal0g0g0g0g
Smetana maustamaton (Valio), annos 120g1.4g5.5kcal0g0g0.6g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 0.6g1.9kcal0g0g0.2g0g
Sambal oelek (Spice up !), annos 230g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Pellavansiemenrouhe,Risetti0g0.2kcal0g0g0g0g
Kadett original (Arla), annos 12g0.7g2.4kcal0.2g0g0.2g0g
Vihreä papu 1.2g0.4kcal0g0g0g0g
Kukkakaali 1.2g0.3kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Jauheliha Sika-nauta 23% (Saarioinen), annos 400g4.7g13kcal0.8g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana29g58kcal2.4g0g5g0g
Valittu annoskoko15g29kcal1.2g0g2.5g0g
Annoskoko puolitettuna7g15kcal0.6g0g1.3g0g
Arvot/100g100g201kcal8.3g0g17.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=300124