Mummin omenakakku

-Sekoita kuivat ainekset, lisää maito ja margariini.

-Kaada taikina vuokaan ja pistele omenalohkot taikinaan.

Sirottele kanelia ja sokeria päälle.

-Paista uunissa n. 30 min 200 asteessa.

Resepti on "Pohjoisen omenat" - kirjasta.

Löytyy Kotikokista: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Marie83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Luomu täysjyvävehnäjauho (Myllärin), annos 20g3g10kcal0.4g1.8g0.1g0.4g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Sokeri 2g8kcal0g2g0g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 2.3g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Margariini 60%, keskiarvo 0.8g4.1kcal0g0g0.5g0g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 6.2g2.2kcal0g0.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana29g51kcal1g8.8g1.2g1g
Valittu annoskoko15g26kcal0.5g4.4g0.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna7g13kcal0.3g2.2g0.3g0.3g
Arvot/100g100g177kcal3.4g30.3g4.1g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=312496