Kanaa ja kasviksia

Pilko rintafileet ja vihannekset.

Laita vesi kiehumaan ja keitä parsakaalia muutama minuutti.

Laita pannulle kananrintafileet, paprika, kesäkurpitsa ja sipuli.

Paista kevyesti.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää herkkusienet ja anna hautua hetken kannen alla.

Lisää riisiviinietikka, soija ja mirin.

Kaada joukkoon valutetut parsakaalit.

Kypesennä kannen alla, kunnes kana on kypsynyt.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Herkkusieni 2.8g0.4kcal0.1g0g0g0g
Paprika keltainen 1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Sipuli 0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Parsakaali brokkoli 3.7g1.3kcal0.2g0.1g0g0.1g
Japanilainen soijakastike vähemmän suolaa (Rainbow), annos 5g0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Mirin seasoning (Blue dragon), annos 30g0.3g0.6kcal0g0.2g0g0g
Riisiviinietikka, pullo (Narcissus), annos 15g0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Broilerin nahaton rintafilee4.5g4.6kcal1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana29g16kcal2.6g0.8g0.2g0.2g
Valittu annoskoko14g8kcal1.3g0.4g0.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g4kcal0.7g0.2g0.1g0.1g
Arvot/100g100g56kcal9g2.8g0.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=339369