Mustikka-grahampuuro

Kiehauta vesi ja lisää ripaus suolaa.

Lisää grahamjauhot sekaan voimakkaasti vispaten.

Keitä 5 - 10 minuuttia.

Lisää sekaan mustikat ja jatka kypsentämistä 5 - 8 minuuttia.

Mausta sokerilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Hypoxipm
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi9g0kcal0g0g0g0g
Grahamjauho 1.5g5.1kcal0.2g0.9g0g0.2g
Mustikka metsä- 2.8g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Sokeri 0.8g3.2kcal0g0.8g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana29g19kcal0.4g3.8g0g0.6g
Valittu annoskoko15g10kcal0.2g1.9g0g0.3g
Annoskoko puolitettuna7g5kcal0.1g1g0g0.2g
Arvot/100g100g66kcal1.4g13.1g0g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=381729