Lämpöiset tonnikalaleivät

Lämpöisiä tonnikalaleipiä :D
leivät pellille laita päälle tonnikalaa, tomaattia, fetajuustoa ja raastetta/siivuja kevyttä juustoa.

Päälle uunista oton jälkeen lisää mustapippuri rouhetta tms. Aineksista voi tehdä myös massan johon lisää kevyttä ranskankermaa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Jojo70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Reissumies (Oululainen) 25g pala2.3g5.6kcal0.3g1g0g0.3g
Tonnikala vedessä 5.4g5.6kcal1.2g0g0.1g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g3.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Polar 5% juusto2.3g4kcal0.7g0g0.1g0g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g0.9g1kcal0.2g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana29g34kcal4.8g2.2g0.4g0.6g
Valittu annoskoko14g17kcal2.4g1.1g0.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna7g9kcal1.2g0.6g0.1g0.2g
Arvot/100g100g117kcal16.7g7.6g1.4g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=96391