Maisan karppipitsa

Sekoita rahka, munat ja jauhot (vehnälese on mainittu aineksissa alimpana, älä unohda).

Levitä taikina leivinpaperin päälle pellille.

Ripottele puolet juustoraasteesta päälle.

Paista uunissa vaalean ruskeaksi.

Lisää täytteet ja loput juustoraasteesta.

Paista, kunnes juusto on saanut väriä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Mangoldi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1.5g2.1kcal0.2g0g0.2g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 0.3g1kcal0g0.2g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Vehnälese 0.2g0.4kcal0g0g0g0.1g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki3.4g1.9kcal0.3g0.2g0g0g
Emmental juustoraaste valio2.1g8kcal0.6g0g0.6g0g
Purjosipuli 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Broileri, rintafilee, paistettu, nahaton 1.4g2.4kcal0.4g0g0.1g0g
Broilerifilee, uunissa 0.9g1.3kcal0.3g0g0g0g
Herne-maissi-paprika Apetit (200g)2.7g1.9kcal0.1g0.3g0g0g
Banaani, kuorittu 1g0.8kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana29g40kcal3.8g1.8g1.8g0.2g
Valittu annoskoko15g20kcal1.9g0.9g0.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g10kcal1g0.5g0.5g0.1g
Arvot/100g100g138kcal13g6.2g6.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=257687