Valkosipulikermaperunat

1 kg perunoita
4 dl kermaa
1 tl suolaa
1 tl pippuria
75 g sipulia
15 g valkosipulia (4-5 kynttä)

Paloittele perunat, sekoita paloitellun sipulin ja murskatun valkosipulin kanssa.

Paista 200*C 1 h.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 373 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 10g7.4kcal0.2g1.5g0g0.1g
Ruokakerma, Pirkka 10%3.9g4.7kcal0.1g0.2g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana29g25kcal0.6g3.4g0.8g0.2g
Valittu annoskoko15g13kcal0.3g1.7g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g6kcal0.2g0.9g0.2g0.1g
Arvot/100g100g87kcal2.1g11.7g2.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=433456