Mansikka-raparperimurupaistos

Paloittele raparpeti ja mansikat.

Kaada 1 dl sokeria ja perunajauho niiden päälle.

Levitä paistosvuokaan.

Sekoita muruseos ja kaada täytteen peitoksi.

Paista 200 asteessa 20 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Miiami
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mansikka 6.6g3.1kcal0g0.6g0g0.1g
Raparperi 4.7g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Sokeri 0.8g3.2kcal0g0.8g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kaurahiutale 0.7g2.8kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 0.6g2.1kcal0.1g0.4g0g0g
Sokeri 0.3g1.4kcal0g0.3g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0g0.1kcal0g0g0g0g
Juokseva rypsiöljyvalmiste, Sunnuntai (Ravintoraisio)0.7g5.1kcal0g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana29g39kcal0.4g5.8g1.4g0.6g
Valittu annoskoko15g20kcal0.2g2.9g0.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna7g10kcal0.1g1.5g0.4g0.2g
Arvot/100g100g136kcal1.4g20g4.8g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=238191