Kalakeitto (kermainen)

Pilko kuoritut perunat, keitä ne melkein kypsiksi purjon ja kalafondin kanssa.

Lisää kala kuutioina.

Mausta kuivatulla tillillä ja valkopippurilla.

Lisää kerma.

Kuumenna kiehuvaksi ja lisää tarvittaessa suolaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 467 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi2.6g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g5.2g3.1kcal0.1g0.7g0g0g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Purjoviipaleet rainbow 200g1g0.2kcal0g0g0g0g
Seiti x-tra4.2g3.3kcal0.7g0g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.2g1.7kcal0g0g0.2g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g1g3.5kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana29g24kcal1.6g1.4g1.2g0g
Valittu annoskoko15g12kcal0.8g0.7g0.6g0g
Annoskoko puolitettuna7g6kcal0.4g0.4g0.3g0g
Arvot/100g100g83kcal5.5g4.8g4.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=431842