Täykkäri Pizzapohja

Sekoita hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää jauhot (yhteensä n. 5 dl) ja suolaa (ja sokeria) halutun verran.

Nostata ja leivo pizzaksi.

Itse sain tästä melkein 2 pellillistä todella ohutta pizzapohjaa.

Lämmitä uuni 250-300 asteeseen ja kuumenna peltiä uunissa.

Lisää täytetty pizza kuumennetulle pellille ja paista kunnes juusto on hyvännäköistä (n. 10-15 min.) kannattaa välillä katsoa miltä näyttää eli tarvitseeko asteita laskea, jos pitää 300 asteessa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 26 grammaa

Suez
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiivaleipävehnäjauho 3.1g10kcal0.4g1.8g0.1g0.2g
Hiiva 0.4g0.3kcal0.1g0g0g0g
Vesi5.6g0kcal0g0g0g0g
Sunnuntai Täysjyvävehnäjauho (Raisio)5.5g17kcal0.9g3g0.2g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana29g55kcal2.8g9.6g0.6g1.8g
Valittu annoskoko15g27kcal1.4g4.8g0.3g0.9g
Annoskoko puolitettuna7g14kcal0.7g2.4g0.2g0.5g
Arvot/100g100g188kcal9.6g32.9g2.1g6.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=149131