Raparperipiirakka

1.Vaahdota rasva ja sokeri.

Lisää muna ja vesi sekä keskenään sekoitetut jauhot, vaniljasokeri ja leivinjauhe.

Levitä taikina piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.

Kaada päälle raparperipalat ja sokeri.

Kypsennä 200-asteisen uunin alaosassa kymmenisen minuuttia.

2.Sekoita munat, sokeri, vaniljasokeri ja kerma.

Kaada seos vuokaan ja kypsennä vielä noin 10 minuuttia, kunnes pinta on hyytynyt ja piirakka saanut kauniin värin

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Jerpula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 60% rasvaa 1.8g10kcal0g0g1.1g0g
Sokeri 1.5g6.1kcal0g1.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.6g0.9kcal0.1g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 0.6g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.3g7.8kcal0.2g1.6g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Raparperi pakastettu4.1g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Fariinisokeri0.6g2.4kcal0g0.6g0g0g
Kananmuna kuoreton 1.9g2.8kcal0.2g0g0.2g0g
Sokeri 0.5g2kcal0g0.5g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl0.6g0.5kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana29g68kcal1g9g2.8g0.4g
Valittu annoskoko15g34kcal0.5g4.5g1.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna7g17kcal0.3g2.3g0.7g0.1g
Arvot/100g100g231kcal3.4g30.6g9.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=225875