Couscous-juustosalaatti

Kypsennä couscous tai burgur ohjeen mukaan.

Laita veteen kasvisliemikuutio.

Pilko tomaatit ja kurkut juliennesuikaleiksi tai pikkusormenpään kokoiseksi palaseksi.

Pilko persilja, rucola ja halutessasi esimerkiksi ruukullinen basilikaa tai korianteria.

Mausta sitruunamehulla ja halutessasi pippurilla tai tarjoa salaatti maukkaalla vinegrettikastikkeella.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Couscous, keitetty, annos 100g2.8g10kcal0.4g2g0.1g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g3.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Kurkku,tuore 100g4.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Persilja 0.8g0.2kcal0g0g0g0.1g
Rucola, lautaselinen n. 30g0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Fond du chef, vegetable. knorr (Unilever), annos 28g0.4g0.5kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija, murennettu (Valio), annos 150g2.1g5.9kcal0.4g0g0.5g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana29g36kcal1.6g4.4g1.2g0.2g
Valittu annoskoko15g18kcal0.8g2.2g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g9kcal0.4g1.1g0.3g0.1g
Arvot/100g100g124kcal5.5g15.2g4.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=430352