Jussin kanapata

Laita riisi kiehumaan.

Pilko punasipuli lohkoiksi (tai kuutioiksi jos tahtoo...

ihan sama...) paista kanaa lisää kasvikset ja lämmitä.

Lisää kypsähkö risi, kerma, kanaliemi ja vesi.

hauduta kypsäksi.

Nauti..

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 312 grammaa

Hevijussi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan fileesuikale, hunajamarinoitu (Kariniemen), annos 450g6.1g7.3kcal1.1g0.1g0.3g0g
Jasmiiniriisi, Rainbow1.9g6.4kcal0.1g1.4g0g0g
Wokkivihannekset, Rainbow, 450g2.8g1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl0.9g0.8kcal0g0g0.1g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Vesi1.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana29g32kcal2.6g3.4g0.8g0.2g
Valittu annoskoko15g16kcal1.3g1.7g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g8kcal0.7g0.9g0.2g0.1g
Arvot/100g100g110kcal8.9g11.6g2.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=441155